Følg Varegg på sosiale medier

Varegg Info

Varegghytten

Da er vinteren kommet på kvamskogen. Snøen laver ned, så det blir nok en god skisesong. Nå gjelder det å bestille hytten, mange helger er allerede utleid. Hyttestyret vil derfor minne våre medlemmer om å planlegge påske, vinterferie eller annen skiferie i Varegghytten på Kvamskogen.
Vi ønsker våre faste brukere en flott vintersesong, men hyttestyret er like opptatt av at nye brukere kan finne seg til rette i en flott ny opp-pusset hytte.

Vareggs klubbhus - Badstuen

Vareggs klubbhus, Badstuen, er et selskapslokale som egner seg godt for feiring av konfirmasjon, bryllup og andre arrangementer. Bygget egner seg også til kurs og seminarer for bedrifter og organisasjoner. Klubbhuset har lyst og trivelig lokale, med fin utsikt over innseilingen til Bergen. Lokalet ligger sentralt og rett ved endestoppet til busslinje nummer 10.

Gubbelaget

Gubbelaget ble stiftet 28. mai 1952, fem år etter hovedlagets sammenslåing av Pallas og Høidekameratene. ”Formålet med gruppen var å danne et kameratslig og sosialt miljø for eldre medlemmer av Idrettslaget Varegg”. Gubbelaget er en egen gruppe uavhengig av hovedlaget, men det er nedfelt i Gubbelagets vedtekter at hvert enkelt medlem også må være medlem i hovedlaget.

Vareggs vel

Varegg`vel er en dameforening som holder til i Badstuen, Vareggs klubbhus Damene er i alderen 40 og oppover. Felles er at vi jobber for å støtte idrettslaget Varegg. Vi er også en gjeng med kjempegodt humør som liker å komme sammen hver første mandag i måneden. Møtene startet kl 19.00 og vi er så lenge vi selv ønsker utover kvelden.