Varegg Info

Varegghytten

Da er det full vinter på Kvamskogen, og mye snø er kommet.
Blir en flott vintersesong, vi får håpe på sol fra skyfri himmel.

Vil du leie hytten i vinter, så er der nå bare en ledig helg før påske.
2-4 februar er den helgen som er ledig, så det er førstemann til møllen.........

Kontakt / alle styrer

Siden inneholder oversikt over: Alliansestyret, styre for Varegg Fotball, styre for klubbhuset (Badstuutvalget), styre for Varegg Fleridrett, kontaktpersoner for orienteringsgruppen, styre for Kvamskoghytten, Gubbelagets styre og Vareggs Vel.

Vareggs klubbhus - Badstuen

Vareggs klubbhus, Badstuen, er et selskapslokale som egner seg godt for feiring av konfirmasjon, bryllup og andre arrangementer. Bygget egner seg også til kurs og seminarer for bedrifter og organisasjoner. Klubbhuset har lyst og trivelig lokale, med fin utsikt over innseilingen til Bergen. Lokalet ligger sentralt og rett ved endestoppet til busslinje nummer 10.

Gubbelaget

Gubbelaget ble stiftet 28. mai 1952, fem år etter hovedlagets sammenslåing av Pallas og Høidekameratene. ”Formålet med gruppen var å danne et kameratslig og sosialt miljø for eldre medlemmer av Idrettslaget Varegg”. Gubbelaget er en egen gruppe uavhengig av hovedlaget, men det er nedfelt i Gubbelagets vedtekter at hvert enkelt medlem også må være medlem i hovedlaget.

Vareggs vel

Varegg`vel er en dameforening som holder til i Badstuen, Vareggs klubbhus Damene er i alderen 40 og oppover. Felles er at vi jobber for å støtte idrettslaget Varegg. Vi er også en gjeng med kjempegodt humør som liker å komme sammen hver første mandag i måneden. Møtene startet kl 19.00 og vi er så lenge vi selv ønsker utover kvelden.

Støtt Varegg

Med din medvirkning, er du med og sikrer fortsatt gode tilbud til barn og ungdom og et spennende A-lag i bydelen. Dette om du er entusiast med hjerte for klubben og bydelen, eller om du er firmarepresentant som finner klubbens aktiviteter og verdier forenlig med bedriftens, og ønsker å bli profilert gjennom disse.