Fotball

Varegg fotball er en klubb med stolte tradisjoner. Fra 1952 til 1956 spilte a-laget i hovedserien, som tilsvarer dagens Tippeliga. I dag ligger a-laget i tredjedivisjon. Det mest synlige er likevel klubbens mange aldersbestemte lag som samler spillere fra Sandviken, Fjellsiden og sentrum. For de minste er arenaen Mulebanen, like ved klubbhuset Badstuen. Når spillerne blir større flytter de over til Stemmemyren som Varegg deler med IL Sandviken.

Orientering

Varegg Orientering har en aktiv gjeng o-løpere i alle aldre og ønsker å være en familieklubb der vi samtidig gir et spisset tilbud til klubbens fremadstormende ungdommer, juniorer og seniorløpere. Involvering av hele familien er avgjørende for å få et levende o-miljø og for de familiene som tar steget kan vi tilby et inspirerende og trygt miljø der alle familiemedlemmene deltar aktivt - på sitt nivå.

Ski / friidrett

Varegg Friidrett skal først og fremst være et samlingspunkt for alle som liker å løpe. Fellestreninger skal inspirere til jevn treningsinnsats som over tid vil styrke kondisjon og kraft i hverdagen. Treningene har alltid en plan og en hensikt som sikrer at alle får et positivt påfyll av energi. Det store treningsfellesskapet består av Fjellgeiter, Melkesyre, Distanseløperne, Ungdomsløperne og Rekruttene.

Om oss

Varegg Allianseidrettslag er paraply- og serviceorganisasjon for hele Vareggmiljøet. Du kan lese mer Varegghistorie nederst på siden OM OSS. I tillegg til alle medlemmer, så hører klubbens eiendommer og fellesoppgaver inn under Allianse. Varegg Fotball og Varegg Fleridrett er selvstendige idrettslag innen allianseidrettslaget. Under Allianse finner vi ellers klubbens eiendommer Badstuen og Kvamskoghytten.

Aktuelt & nyheter

Følg Varegg på sosiale medier

Varegg Info

Varegghytten

Da er vinteren kommet på kvamskogen. Snøen laver ned, så det blir nok en god skisesong. Nå gjelder det å bestille hytten, mange helger er allerede utleid. Hyttestyret vil derfor minne våre medlemmer om å planlegge påske, vinterferie eller annen skiferie i Varegghytten på Kvamskogen.
Vi ønsker våre faste brukere en flott vintersesong, men hyttestyret er like opptatt av at nye brukere kan finne seg til rette i en flott ny opp-pusset hytte.

Vareggs klubbhus - Badstuen

Vareggs klubbhus, Badstuen, er et selskapslokale som egner seg godt for feiring av konfirmasjon, bryllup og andre arrangementer. Bygget egner seg også til kurs og seminarer for bedrifter og organisasjoner.
Klubbhuset har lyst og trivelig lokale, med fin utsikt over innseilingen til Bergen. Lokalet ligger sentralt og rett ved endestoppet til busslinje nummer 10.

Gubbelaget

Gubbelaget ble stiftet 28. mai 1952, fem år etter hovedlagets sammenslåing av Pallas og Høidekameratene. ”Formålet med gruppen var å danne et kameratslig og sosialt miljø for eldre medlemmer av Idrettslaget Varegg”. Gubbelaget er en egen gruppe uavhengig av hovedlaget, men det er nedfelt i Gubbelagets vedtekter at hvert enkelt medlem også må være medlem i hovedlaget.

Vareggs vel

Varegg`vel er en dameforening som holder til i Badstuen, Vareggs klubbhus
Damene er i alderen 40 og oppover. Felles er at vi jobber for å støtte idrettslaget Varegg. Vi er også en gjeng med kjempegodt humør som liker å komme sammen hver første mandag i måneden. Møtene startet kl 19.00 og vi er så lenge vi selv ønsker utover kvelden.

Kart