Les mer om den fine innsatsen til Varegg G 13 på Hordaland Fotballkrets sine sider

Hele 8-0 ble seieren over Fyllingsdalen. Flere kamper venter i cupen.

Les mer …

Varegg G13 reiser seg etter tapet mot Tertnes 1.

Les mer …

Vi gratulerer smågutter 13 med andreplassen i serien etter seier 7-1 mot Tertnes 2 på Åstveit.
Belønningen er at vi har havnet i den tøffeste puljen og møter:
Arna-Bjørnar 2, Bergen Nord 1, Bjarg 2, Brann, Fana 1, Gneist 3, Minde 2, Tertnes 1 og Åsane Fotball Gutter 1.

Stemmemyren 22. Mai; Varegg G13 - Eikanger.

Som forventet ble ikke Eikanger noen målestokk for Vareggs fremadstormende smågutter. Etter syv-åtte minutter med et konstant press mot bortelaget og en rekke spolerte sjanser, begynte målene å komme. Snorre, som stadig kom seg løs fra Eikangers forsvar, fikk fininnstilt siktet og scoret 4 mål i første omgang. Etter varierende spill og en rekke offside situasjoner gikk lagene til pause med 7-0 til vertene. Dommeren var god og rettferdig og fikk med seg selv de marginale offsidene. Eikanger stod høyt selv om de ble presset og lyktes delvis med taktikken, men de la igjen store rom for gjennomløpinger som vi etter hvert fikk timet.

Etter en "skjennepreken" i garderoben i pausen, fortsatte småguttene våre å male på. Uten det helt store spillet, så rant målene inn. Oskar, som hadde full kontroll i midtforsvaret, fortsatte å score på corner og endte opp med 4 mål totalt i denne kampen. Selv om han ikke raget høyest på banen denne gangen, kom han til fire-fem gode hodestøt fra hjørnespark. To av dem satt i noten.

Vi benyttet selvfølgelig anledningen til å rotere litt på vante posisjoner i større grad enn vanlig. Vi hadde råd til å la nøkkelspillere hvile litt. Det var bare vår eminente keeper Adrian som sto hele kampen i fravær av vår andre keeper. Han var særdeles arbeidsløs denne dagen. Tror han var i kontakt med ballen ved to eller tre anledninger. Ellers fikk samtlige spillere hvilt seg på benken. Slik hyppig rotasjon går selvfølgelig ut over rytmen i spillet vårt, men når anledningen byr seg så er dette naturlig i denne aldersgruppen. Vi kan sikkert fremheve flere spillere og prestasjoner i denne kampen, men nøyer oss med sluttresultatet 18-0 til Varegg. Greit resultat på en middels god dag. Det er i alle fall godt å se at vi fortsetter å kjempe og løpe selv med en komfortabel ledelse.