Medaljer i veteranmesterskap

Denne helgen er det NM for veteraner i Leikvang Friidrettshall. Varegg har en skarp trio med i mesterskapet. Etter første dag viser medaljeoversikten tre gull og en bronse.

Allrounderen Trygve Andresen leverte varene på 1500 m under første dag av NM for veteraner. Han slo til med pers, 4.23 og vant 35-39 års klassen. Bjørn Harald Bongom tok bronse i 45-49, han klarte sitt eget skjema og kom inn på 4.59. Hanne Liland var alene i 45 års klassen men kjempet mot eldre og yngre løpere. Hun løp inn til 6.09 og deltok en time senere på 3.000 m kappgang hvor hun gikk inn en ny gullmedalje. Søndag venter 3.000 m løp på trioen fra Varegg.