Feiring av Vareggjubileum 24. april i Badstuen

Varegg fyller 75 år 11 april. Dette skal feires med åpen dag i Badstuen 24.april 2022.

Plan for dagen: 
Kl 10.00-17.00 Åpent klubbhus. Alle medlemmer, ung og gammel er hjertelig velkommen. Vi byr på kaffe/te og noe lett å bite i.
Kl 10.00 Aktiviteter for de minste på Skansemyren i regi av fleridrett.
Kl 11.00 Aktiviteter for de minste på Mulebanen i regi av fotballgruppen.
Kl 12.00 Historien om Varegg fleridrett/friidrett og Stoltzen fremføres av klubbens store legender. Stian Angermund forteller om suksess i internasjonal skyrunning!
Kl 13.00 Hva skal til for å bli en god fotballspiller, idrettsutøver i Varegg i dag! Christian Kalvenes gir sine innspill på hva han mener er viktig for å utvikle dagens ungdommer til å bli gode idrettsutøvere. Fokus på utvikling i ung alder. Christian Kalvenes vil også gi et tilbakeblikk fra tiden i Varegg som barn/ungdom, tiden i Brann og livet som proff i England.
Kl 14.00 Varegg fotball i gamle dager. Hvordan var det å vokse opp som fotball spiller i Hødden i gamle dager. Fremføres med glimt i øye av to glade gutter med krutt i beina.
I løpet av dagen vil det bli servert kaffe med kaker, pølser m/brød, is, saft og frukt.
Vi ønsker alle Varegg medlemmer, barn og ungdom med foreldre velkommen til en uformell feiring av klubbens 75 års jubileum. Kom innom for en prat med gamle og nye helter, bla i gamle album og del gamle og nye historier til nye generasjoner.

06.04.22