OM FOTBALLGRUPPEN

Varegg fotball er en klubb med stolte tradisjoner. Fra 1952 til 1956 spilte a-laget i hovedserien, som tilsvarer dagens Tippeliga. I dag ligger a-laget i tredjedivisjon.

Det mest synlige er likevel klubbens mange aldersbestemte lag som samler spillere fra Sandviken, Fjellsiden og sentrum. For de minste er arenaen Mulebanen, like ved klubbhuset Badstuen. Når spillerne blir større flytter de over til Stemmemyren som Varegg deler med IL Sandviken. Varegg har 14 barnelag, 12 lag som spiller ungdomsfotball (13-19 år) og tre seniorlag. Det er 500 aktive og ca 100 passive medlemmer i klubben.

Klubben arrangerer hvert år Varegg cup før seriestart om våren. Cupen samlet 438 lag i 2014. Varegg Fotball har i tillegg til rene fotballtreninger også teknikk-treninger, arrangerer alternativ trening og har samarbeid med Varegg Fleridrett med tanke på kondisjon, spenst og hurtighet. Klubben sørger for at de som ønsker det får gjennomføre keeperskoler. Varegg har også hver sommer en egen fotballskole, uken før skolestart. Klubben tilbyr også spillere å ta trenerutdannelse.

04.02.15