Varegg Info

Varegghytten

Høsten er flott i fjellet, fremdeles noen ledige helger igjen.
Vil du vente med turen til snøen kommer?
Ikke vent for lenge......

Vareggs klubbhus - Badstuen

Vareggs klubbhus, Badstuen, er et selskapslokale som egner seg godt for feiring av konfirmasjon, bryllup og andre arrangementer. Bygget egner seg også til kurs og seminarer for bedrifter og organisasjoner. Klubbhuset har lyst og trivelig lokale, med fin utsikt over innseilingen til Bergen. Lokalet ligger sentralt og rett ved endestoppet til busslinje nummer 10.

Gubbelaget

Gubbelaget ble stiftet 28. mai 1952, fem år etter hovedlagets sammenslåing av Pallas og Høidekameratene. ”Formålet med gruppen var å danne et kameratslig og sosialt miljø for eldre medlemmer av Idrettslaget Varegg”. Gubbelaget er en egen gruppe uavhengig av hovedlaget, men det er nedfelt i Gubbelagets vedtekter at hvert enkelt medlem også må være medlem i hovedlaget.

Vareggs vel

Varegg`vel er en dameforening som holder til i Badstuen, Vareggs klubbhus Damene er i alderen 40 og oppover. Felles er at vi jobber for å støtte idrettslaget Varegg. Vi er også en gjeng med kjempegodt humør som liker å komme sammen hver første mandag i måneden. Møtene startet kl 19.00 og vi er så lenge vi selv ønsker utover kvelden.

Støtt Varegg

Med din medvirkning, er du med og sikrer fortsatt gode tilbud til barn og ungdom og et spennende A-lag i bydelen. Dette om du er entusiast med hjerte for klubben og bydelen, eller om du er firmarepresentant som finner klubbens aktiviteter og verdier forenlig med bedriftens, og ønsker å bli profilert gjennom disse.

Bli med i Varegglauget

Kameratskap - Respekt - Identitet - Varegg er 100% Bergen
Varegg er, med unntak av flaggskipet Brann, den viktigste og største fotballklubben i Bergen sentrum. Varegg Fotball er i vekst, og vi har en klar ambisjon om å bite fra oss høyere oppe i divisjonssystemet. Klubbens stolte tradisjoner gjør det naturlig. I 2017 spiller A-laget i den nye 3. div, kalt Regionsligaen.