STOLPEJAKTEN - BLI BEDRE KJENT I SENTRUM

Bli med på den engasjerende og morsomme jakten på stolper i Bergen sentrum. Stolpejakten går ut på å finne stolper sentralt plassert i Bergen sentrum.

Stolpene kan registreres ved å laste ned en applikasjon på mobilen, slik at man kan scanne QR-koden som hver stolpe er utstyrt med. Stolpejakten passer absolutt alle som har lyst å få seg en annerledes trim – en trim der en får et konkret mål – nemlig å finne de utplasserte stolpene. Og du vil bli overrasket: du kommer til steder i kjære Bergen du kanskje aldri har vært før!

Stolpejakten i Bergen sentrum er laget av Varegg Orientering og er et gratis lavterskeltilbud. Kart/info er tilgjengelig på hjemmesiden www.stolpejakten.no Du kan være med på årets Stolpejakt fra 24.mars og til oktober. Ta kontakt med oss hvis du/dere synes jakten på stolper er så gøy at du/dere vil bli med i orienteringsgruppen i Varegg. Da skal vi lære deg enda mer om kunsten å bruke kart og kompass. 

 

Slik fungerer Stolpejakten:

1. Finn stolper: Du trenger appen «Stolpejakten» for å delta. Stolpejakten-appen kan lastes ned gratis fra Google Play eller AppStore. Når kart er på plass er det bare å komme seg ut å finne stolper. Det er mange stolper å finne fordelt på fire ulike vanskelighetsgrader*. Vi gir deg utfordringen - finner du alle stolpene? Stolpene har følgende vanskelighetsgrader: * GRØNN – veldig enkel, kan nåes med sykkel og rullestol * BLÅ – enkel * RØD – medium * SVART – vanskelig

2. Registrer: Du velger selv hvor mange stolper du finner på en runde. Uansett, det er artig å ha oversikten over hvordan man ligger an! Dette gjøres ved å registrere stolpene, enten elektronisk med app eller via vår nettportal. For å registre elektronisk kreves en konto. Det kan du opprette her, og det vil alltid være gratis! Hvordan foregår selve registreringen? Hver stolpe er påtrykt en kode og en QR-kode. For elektronisk registrering brukes enten Stolpejakten-appen for å scanne stolpenes QR-koder, eller innplotting av koden i din konto på www.stolpejakten.no (for å gjøre dette, logg inn i menyen til høyre). Ved å bruke Stolpejakten-appen vil registrerte stolper synkroniseres med hjemmesiden neste gang den mobile enheten er på nett. Synkronisering kan også gjøres manuelt fra appen. Så enkelt!

3. Vinn premier: Hver registrerte stolpe gir deg et lodd i trekningen av flotte premier. Dine vinnersjanser øker altså med antallet registrerte stolper. Ved å registrere stolpene elektronisk er du automatisk med i trekningen.

 

 

19.03.21