Grei seier over Skjærgard

Tre nye poeng til a-laget.Seier nr 14 i år.

Følgende lag stilte til start: Terje Høyvik,Kristoffer Knutsvik,Kristopher Straus,Kristian Mørk,Mats Engeberg,Ørjan Arnesen,Robin Vatne,Marius Dørum Bøe Ruben Isaksen Cheung,Preben Nygård,Morten Fosse. Kampen ble preget av høstlige forhold på Rong, mye regn og vind.Det var hjemmelaget som kom besti gang, et brudd i mot på midtbanen etter tre minutter og kjapp pasning til en hurtig spiss gjorde at Skjærgard gikk opp til 1-0. Etter denne kald dusjen klarte Varegg å samle seg og fikk tak på spillet. Guttene kom til en del store sjanser men det lyktes ikke å få hulll på byllen før i det 23 minutt da Ruben Isaksen Cheung stanger inn utligning til 1-1 på corner. Varegg spilte 10 minutter med glitrende fotball , etter 26 minutter innlegg fra Kristoffer Knutsvik som Morten Fosse skyter greit i mål 1-2. 27 minutter Marius Dørum Bøe får en retur og skyter knallhardt imål, 1-3. Etter dette dabbet det veldigt av , Skjærgard hadde fått kaptein sin skadet med kragebeinsbrudd og var svært tamme. Varegg gikk til pause med siffrene 1-3 , selv om fotballen i omgangen som helhet var så som så med unntak av de 10 gyldne minutter. Andre omgang begynte ikke særlig bedre enn første sluttet og vi måtte vente til det 55 minutt  da Kristian Mørk kom med et lang fremspill som som Ruben Isaksen Cheung header greit inn , 1-4. I det 60 minutt gikk Rubrn Isaksen Cheung ut med skade og inn kom Kim Andre Trengereid. Varegg hadde stort sett kontroll på kampen og det var stort sett opp til guttene selv hvordan kampen skulle bli, mye luft fotball og mange nye folk gjorde nok at alt ikke satt som det skulle. I det 75 minutt ble Preben Nygård felt i 16 meteren og Morten Fosse setter straffen sikkert i mål, 1-5. Skjærgard hadde noen store sjanser i kampen , men fikk dårlig uttelling. Varegg hadde kontroll på kampen men spillet var rufsete. Varegg gjorde flere bytter mot slutten, Preben Nygård ut - Eirik Lynngård inn, Kristopher Straus ut - Henrik Hoel Olsen inn, Morten Fosse ut - Magnus Liaskar inn(ny mann fra Volda ) Kim Andre Trengereid ut og Besar Ademi inn, Mats Engeberg ut og Sander Villanger inn. Kampen sett under et var ikke den helt store forestillingen, men vi må huske på at med så mange faste spillere i start elleveren som sto over denne kampen, så viser det at Varegg har en stor stall med mange gode spillere. Mathias Macody Lund, studier i USA, Markus Nordgård, tre gule kort, Henrik Hoel Olsen syk, Aleksander Birkeland skadet, Jon Erik Vorland skadet og Tarjei Holmefjord skadet. På tross av alle disse ute så vinner guttene 5-1, bra gjort. De som startet fikk klar melding før kampen, nå er tidspunktet kommet  for å vise seg frem, dette er sjansen. Det var vel ingen som sto frem så voldsomt men mer på det jevne.Eirik Lynngård gjorde sine saker bra etter et år i militæret , absolutt på stigende form. Baune tapte 2-7 mot Gneist og faller av. Varegg har ikke kamp før om 14 dager da de skal møte Radøy Manger hjemme.. vi regner med at det blir en tøff kamp.