Komfortabel seier over Bergen Nord

Fredag kveld spillte Vareggs a-lag mot Bergen Nord.

Kampen ble spillt på Salhus, Bergen Nords hjemmebane. Selv om banen var litt isete og vinden var kald , så var forholdene rimelig gode for bra fotball. Bergen Nord gikk hardt ut og sto høyt på banen i første del av første omgang. De kom til en del sjanser , men uten å få uttelling før de får et straffe i det 19 minutt. Den er uttagbar for Vareggs unge reservekeeper Henrik Dørum Bøe, 94 mod. Han voktet buret i Terje Høyviks skade fravær. Selv om Varegg har fått et mål i mot begynner spillet å gli litt bedre og guttene får tak på kampen. I det 34 minutt får Marius Dørum Bøe et kjempetreff på et langskudd fra ca 30 m og den går i stangen og inn, utagbar for Bergen Nords keeper.1-1. Varegg maskinen begynner for alvor å male og i det 37 minutt får de et frispark fra ca 35 m rett foran Bergen Nords mål . Preben Nygård skyter knallhardt og keeper gir retur som Ruben Isaksen Cheung setter i mål.1-2. Varegg kjører på og i det 40 minutt scorer Martin Hanstveit på et innlegg. 1-3 og det blir stillingen til pause. Etter hvilen er det Varegg som styrer kampen fullstendig. Bergen Nord har løpt i fra seg og har ingen ting å by på. I det 67 minutt er det Tarjeij Holmefjord som bryter en Bergen Nord igangsetting og skyter sikkert i mål.. 1-4. Varegg burde scoret langt flere mål i denne kampen , men får bare et til i det 90 minutt da Macody legger en corner som går direkte i mål. Slutt resultatet blir bare 1-5 til Varegg og det burde Bergen Nord være godt fornøyd med for det kunne blitt mye mer. Varegg viste at det er en klasse forskjell på de to lagene og det lover godt foran serie start mot Hald 2.April. Varegg fikk vist mye bra angrepsspill , bra tempo og at kondisjonen er der den skal være. Henrik Dørum Bøe sto som en vegg i mål og viste på tross av sin unge alder at her er en spiller som a-laget kan stole på i fremtiden. Morten Fosse spillte midtstopper sammen med Henrik Hoel Olsen og de utfyllte hverandre bra. Det ligger an til et hektisk program før påske med to serie kamper og minst en kvalifiseringskamp i cupen. Motstander der er Valestrand/Hjelvik , som vi skal omtale i en egen artikkel. Varegg er i rute og vi gleder oss til sesongstart.