Seier til a-laget over NBK

Ikke den helt store kampen mot Nbk

Varegg stilte med følgende lag : Terje Høyvik, Kristopher Straus, Henrik Hoel Olsen ,Mathias Macody Lund, Kristoffer Knutsvik, Aleksander Birkeland, Ørjan Aarnes , Ruben Isaksen Cheung, Marius Dørum Bøe, Morten Fosse, og Tarjei Holmefjord. Kampen begynte roligt i fra begge lag, de prøvde å finne ut av hverandres formasjoner uten det helt store tempoet. Varegg kom til en del halvsjanser foran mål men det var liksom ikke den helt store gnisten over det. Vareggs fremste våpen har vært angrepsvillige backer men de lyktes ikke helt hverken med innlegg eller avslutninger i første omgang. I stedet er det Nbk som går opp til 0-1 i det 30 minutt , Vareggs forsvar klarerer dårlig på ca 25 meter og og Nbk får passet ballen igjennom til den fremadstormende Mohammed Camara som setter ballen til side for keeper. En kalddusj for guttene , i fjor tapte Varegg begge sine kamper mot nettopp Nbk og skulle det gjenta seg i år ? Men Varegg svarer like etterpå. I det 32 minutt. Morten Fosse får et langt fremspill som han etter litt om og men i 16 meteren får lagt inn til Tarjei Holmefjord som bare kan sette bredsiden til og lager 1-1. Det blir også stillingen til pause. Varegg prøver seg i starten av andre omgang med en offensiv og det er like før Morten Fosse klarer å score på et flott fremspill , men klarer det desverre ikke. Nbk er farlige på kontringer og kommer til noen men har ikke hellet med seg denne dagen. En ny mann i Varegg drakt kommer innpå i det 62 minutt , Robin Vatne fra Arna-Bjørnar, og ut går Ørjan Aarnes. Kampen ligger å vipper med et lite overtak til Varegg i banespillet. I det 83 minutt får Varegg frispark på kanten til 16 meteren og Aleksander Birkeland banker den inn og det står 2-1. Nbk prøver på en slutt offensiv men Varegg holder unna resten av kampen.. Varegg har nå vunnet 6 av 7 seriekamper og ligger 3 poeng etter Baune som ikke har avgitt poeng. Neste kamp er mot Baune Mandag 06.06.11 kl 2000 på Krohnsminde..