3-1 seier over Skjold

Et langt steg i riktig retning....

A- laget stilte med følgende  mannskap : Elias Hårvik Tvedt , Mats Engeberg, Stian Ferstad, Henrik Hoel Olsen, Kristoffer Knutsvik, Adrian Pizarro, Patricio Rojas, Thomas Ulvestad, Tarjei Holmefjord, Martin Hanstveit, Ruben Isaksen Cheung. En nykommer i startoppstillingen,keeper  Elias Hårvik Tvedt. Han har tidligere spilt i Askøy, Bergen Nord og Dale. Varegg sliter i første del av omgangen med å få spillet til å gli . Det mangler rytme og det ser ikke ut til at man er enige om angrepsmønstrene heller. Men det er Varegg som kommer først til mulighetene med et skudd av Paricio Rojas som stryker like utenfor stangen. Men det kunne like gjerne gått begge veier for like etterpå er det Skjold som er farlig frempå men Varegg unngår å få mål i mot. Så i det 23 minutt får Adrian Pizarro muligheten og klemmer til med et flott skudd som går i krysset fra noen og 20 meter. En flott prestasjon, vi vet han har slikt inne , men vi har fått se altfor få av de i år. Varegg styrer banespillet herfra og i det 31 minutt er det Mats Engeberg som kommer til en avslutning på hodet , men det blir ikke mål, stor sjanse. Helt mot slutten av første omgang presser Varegg hardt og har to skudd i stolpene uten at den går inn.Varegg skulle også hatt et straffe men dommer overser en vinkende linjemann . Ingen heldig situasjon som fører til mye protester bra benken. Her burde man nok økt ledelsen. Dette blir resultatet til pause. Omgangen startet dårlig men det tok seg bra opp mot slutten. Andre omgang starter litt som første men så overtar  Varegg. I det 52 minutt presser  Varegg på og kommer til flere skudd på mål uten at den går inn. Effektiviteten foran mål er noe som bør jobbes med. Bare lede en null  er altid farlig for Skjold kom av og til med noen brukbare avslutninger mot mål. I det 52 minutt får Thomas Ulvestad  lagt inn foran mål og på bakerste stolpe header Ruben Isaksen Cheung inn 2-0. Varegg bytter ut to mann , Tarjei Holmefjord går ut og inn kommer Markus Wentzel Norgård og ut går Adrian Pizarro og inn kommer Orlando Montenegro. Varegg presser fortsatt på og i det 67 minutt får vi straffe etter en felling innenfor 16 m. Etter å ha brent fire straffer i år med forskjellige straffeskyttere , setter Patricio Rojas den sikkert i mål.3-0 til Varegg. I det 75 minutt kommer enda en nykommer inn Ronny Rojas fra Fyllingsdalen. Ut går Thomas Ulvestad. Varegg får store flater å løpe på , men presisjon og pasningskvalitet gjør at det ikke blir mål . Her har Varegg mye å gå på. Med litt bedre ferdigheter foran mål burde målkontoen til laget vært mye større. Så er det Skjold sin tur, en felling i Vareggs 16 m fører til straffe og Jarle Hundsnes setter den  sikkert inn , 3-1. Like etter får Markus Wentzel Norgård gult kort for en sklitakling. Varegg har mye rom på slutten av kampen men makter ikke å lage flere mål denne dagen. Alt i alt et stort fremskritt fra kampen mot Avaldsnes . Vi er fortsatt ubeseiret i serien på hjemmebane. Laget har mange spiller med gode ferdigheter , men det er dette med å få de til å fungere sammen og at de har samme kamp plan i hodet. Det blir litt å jobbe med fremover for neste lørdag 08.09.12 kl 1600 møter Varegg Os på Kuventre. Ingen lett oppgave. Os har fire tap på rad nå og er nok ivrig etter å vise bedre takter. Ca 40 - 50 tilskuere var møtt opp denne dagen , vi håper på flere neste hjemmekamp.