Tap mot Vadmyra

Det var en noe redusert Varegg tropp som stilte til kamp mot Vadmyra denne helgen. Simen Hopsdal og Patricio Rojas hadde reist  til militærtjeneste på kort varsel og var ikke tilgjengelige denne helgen.Og med en del sykdom ble bare troppen på 13 spillere. Varegg stilte med følgende lag. Skogvang, Balgobin, Ferstad, Straus, Ulvestad, Bjordal, Jakobsen Sommer, Holmefjord, Carvalho, Ingebrigtsen, R.Rojas.
Kampen begynte stort sett greit og var lenge jevn spilt. Varegg hadde sine sjanser , men fikk ikke omsatt de i mål. Det preget nok laget noe at man ikke fikk det til foran mål.I stedet er det Vadmyra som scorer  først ved Mats Aga  i det 43 minutt etter en gjennomløping i midtforsvaret til Varegg.Mange mente at det var offside , unntatt dommer . Ingen god ting å ta med seg i garderoben til pause.Tarjei Holmefjord fikk et gult kort for bort sparking av ballen like før pause.
Etter hvilen  er det fortsatt jevnspilt og Varegg kunne med litt hell redusert , men dette var nok ikke dagen for det. I det 57 minutt gjør Varegg et bytte , ut Jakobsen Sommer og inn Daniel Campos.Gult kort til Ulvestad. . 5 minutter seinere må Kristopher Straus kaste inn håndkleet og Joachim Sundfør Hatland kommer inn. Dermed var det ikke flere på benken. I det 72 minutt får Tarjei Holmefjord sitt andre gule kort for en takling og dermed rødt kort og må forlate banen. Varegg blir dobbelt straffet for dette ved at Vadmyra scorer på det påfølgende frisparket. Det står 2-0 og litt at luften går nok ut av Varegg guttene . Vadmyra presser mer på med en mann mer , men resultatet står seg og de vinner 2-0.
Glanstiden på våren da man vant omtrent hver kamp virker fjernt for tiden . Slik det ser ut  nå så er en topp tre plassering ved sesongslutt  sansynlig og slett ikke verst. Men at det må gjøres en del grep og forsterkninger til 2014 sesongen er innlysende.Tre kamper igjen å spille i årets sesong, Bjarg borte neste lørdag kl 1600 , så Stryn hjemme og avslutning mot Florø borte. Her er det bare å stå på og levere en hederlig innspurt.