Fløyenkarusellen - resultater fra finalen

Mandag kveld var det siste runde i vinterens motbakkekarusell. Fremgangen fortsatte og stemningen var nok en gang super!

Litt snø i luften, men ellers greie forhold hele bakken fra Fjellveien til Fløyen. Fremmøtet var bare hårfint lavere enn rekordagen midt i forrige uke. De offensive og fremgangsrike var på plass for å skvise enda flere sekunder av ferske perser. Noen nykommere var i startfeltet for å smake på den lekre motbakkeutfordringen før det er tid for å vende frasparket mot terrengløp.

Råsterke Vegard Austevoll fra den nystartete Bergen Løpeklubb presterte pene 10.40. Helge Simmenes greide nok en gang å forsvare andreplassen mot et kobbel av lokale ess og jokere. Fjorårskretsmesteren, Ørjan Nilsen, på 11.12 var bare sekundet bak "luringen".

Trine Larsen fra HSI tok steget opp på øverste trinnet på premiepallen med finfine 13.58. Stødige Hanne Liland leverte et nytt løp på 14-tallet, mens Anne Hege Straume sikret seg finalens siste medaljeplass.

Fullstendig resultatliste fra nøyaktige Peter og Marius finner dere her.

Fremgangsrike Bjarne har som alltid et mangfoldig fotobidrag på Facebook

Stor takk til pålitelige Puma og vårt stødige sekretariat. Det samme gjelder løypegjengen og foto-Bjarne. I finaleoppsummeringen er det også på sin plass å rette en takk til lederen av karusellens representantskap, Lars Engeli.  

Neste løp på den lokale terminlisten er:

2014-03-18 16:19:00