Arvid Berge til minne

Arvid Berge døde på vei hjem fra løp lørdag 8. juni. En av Badstuen og fredagsgjengens beste er borte. Alt for tidlig og brutalt brått.

Arvid rundet 70 med fest i Badstuen siste helgen i april. 70 år er «bare» når Vareggveteranene møtes til løping og badstue fredager. Arvid var en lovede og respektert junior i den stolte gjengen. Han var blant klubbens støttespillere, en å stole på. Stødig, blid, tålmodig og med tenning når det trengtes.

Arvid var en som passet på klubbhuset og som stilte opp for å lose store og små arrangementer sikkert i land. I april passet Arvid starten i Fløyenkarusellens finaleløp. Han var i årtier førstevalget til Stoltzekleivens overkikkadorer, takket være tålmodighet og praktisk sans. Rigge opp, rigge ned og t-skjorter i riktig størrelse var blant spesialitetene. Arvid beholdt roen når resten av styrken ble stresset.

I Fjellveien og Isdalen bygget Arvid sin kondisjon. Turen fra Badstuen til bunnen av Isdalen og tilbake, var lenge Arvids favoritt. Tur retur på under timen var en standard han lenge hadde som mål. Den standarden ble stemplet en fredag ettermiddag i skarp høstluft, med fartsholdere og høy tenning.

Arvid hadde vi tiltenkt mange gode sesonger og anledninger med fortjent takk og trampeklapp.

Våre tanker går til Norunn, Nils Atle, Øystein, Regine og resten av familien.

Vi lyser fred over gode Arvids minne!

Fredagsgjengen og løpervenner i Varegg.

En fredag i 2015 - Arvid klar for Isdalen tur retur!

15.06.24