Blåmansløpene 2021 godt igang

Første etappe av Blåmansløpene 2021 er unnagjort. Løypen over Sandvikseggen og Rundemanen er krevende og populær. Fin temperatur for løping, men litt vinterlig underlag på fjellet.

Ikke overraskende var det Ronya Solberg som var raskest i kvinneklassen. De to som fulgte tettest var de lokale stjernene Wenche Enes og Caroline Christie. I herreklasse hadde Ringerike Sykkelklubb en overraskende stor tropp. De var så mange at de kunne avse Martin Tjøtta til teten av fellesstarten. Han jaget hjemmehåpet Daniel Instanes fra start til mål. Daniel sekundet foran over mål. Ørjan Nilsen var tredjemann i mål fra fellesstarten, men Lars Olaf Haaheim står i listen med en bedre tid. Den fikk han fra fleksistarten.

Løypemanskapet melder om at en eller annen hadde plukket inn merkeflagg i første del av løypen. Vi kjenner til denne litt spesielle formen sanking, men har ikke funnet noen løsning på problemet. Vi kan bare beklage.

Fullstendig resultatoversikt: Link

Takk til alle løperne for en gnistrende åpning av Blåmansløpene 2021.

Stor takk også til våre tøffe og tapre arrangører: Frank, Bjarne og Knut (løype), Frode, Roger, Christian og Robert (målgangen), Christiane (sekretariat) og vår pålitelige på transportmidler, Jæger!

Flott fotobidrag fra Karl Fremstad finner du på Facebook!

 

23.10.21