Fartsfylt runde i Banekarusellen

Det var 800 meter på menyen i runde to av årets Banekarusell på Skansemyren. Tre flotte heat. God temperatur for løp og nesten vindstille.

I det mest forrykende heatet noterte arrangøren 1:57.6 på Markus Kjærner-Semb. En sterk 800 meter debut for o-løperen med det gode banesteget. Gledelig i dette heatet var også 2.09.8 på 13 år gamle Trym Birkeland. Han var med den prestasjonen hakk i hæl på ringreven Anders og modige Eirik Emil. Ekstra applaus til Magnus Kallager for at han kom direkte fra seier på 10 kilometer i Åsane til en skarp 800 meter på Skansemyren.

I det andre heatet fikk vi en fin duell mellom Ole Mads Vevleog Geir Lindberg. Artig at Julia Rosenberg benyttet anledningen til å preppe 800 meter formen godt støttet av Simon Morales. Dagens mann var imidlertid Magnus Skulstad. Han viste både stayer og steg på de to rundene rundt Skansemren. Ved neste anledning seeder vi fotballspilleren og kapteinen på Varegg i det ypperste heatet.

Anders Aarskog Nesse var raskeste løper i åpningsheatet. Øst-Tyskeren fulgte godt på. I siste sving satte unge Nikolai Berge inn et rutinert støt som sto seg til målgang. Imponerende. Glimrende er en riktig merkelapp på Erik Dahl sin debut på bane.

Resultater: Link

Takk til starteren Jonas og tilrettelegger Arturas!

17.06.21