Fine dueller til Blåmanen

Løpsleder Stian Angermund var i Thailand og sikret seg VM-tittel. 79 inspirerte løpere sørget her hjemme for en fin andre etappe til Blåmanen. Det rapporteres om god stemning og mange sugende dueller.

Katrine Villumsen vant som sist med tiden 39:22. Lea Fiedler som er på studentbesøk i Bergen imponerte med å ta andreplassen foran den Blåmansløp-meritterte trønderen Ronya Solberg. Totalt var det 31 løpere i kvinneklassen.

I guttenes front var det Andreas Fleten Nielsen som dro det lengste strået. Han kom opp på skulderen til Lars Olaf Haaheim høyt oppe i Rundemansveien, og Andreas avgjorde først da målgangen kom i siktet. Anders Sommer lurte duellantene ved å starte fleksibelt. Anders fikk notert 33:37 mot Andreas sine 34:44. Totalen i herreklassen kom denne gange opp i 46.

På denne etappen hadde vi også besøk av to spreke rekrutter fra Åsane CK. Tvillingene Even og Aurora viste at sykkelklubben har talenter med tæl.

Resultater: Link

Fotorapport på Facebook: Link

Takk til løpere for god underholdning og «Godt Brød» for bollene!

Takk og applaus for flotte og presise arrangører: Bjarne og Mats (Løype), Frode og Robert (målgang og servering), Charlotte (sekretariat), Rolf (starter) og Freddy og Wenche (haleløpere).

05.11.22