Jansens Jaktstart - storfin finale

Jansen var strålende fornøyd med 2015-sesongens finaleløp. Fremmøtet var prima, og løperne mestret den krevende løypen med glans.

Stormen hadde stilnet og nedbøren var minimal da løperne gav seg i kast med Jansens Jaktstart. Løypen som tirsdag var dekket av snø var rensket og uten spor av is. Stormen hadde lagt fem trær flate over løypen, men løperne hevdet alle å ha tatt seg elegant forbi hindringene.

Stian Angermund-Vik var tilbake etter en rolig juleuke på Østlandet. Han åpnet forrykende og holdt koken i bratthenget, i den kuperte delen over fjellet og i unnabakkene fra Fløyen. Han la inn en liten ekstrarunde rundt Aasebuene, men hadde likevel god klaring til den 10 år gamle løyperekorden. Den nye rekorden lyder nå 44.15. Bjørn Harald Bongom som kom rett fra arbeid i banken sikret seg andreplassen foran høstens store formløper, Roger Erstad.

Eli Anne Dvergsdal presterte 50.50. Det er ganske sikkert en ny løyperekord og nok et argument i bunken som bør vektlegges når Sogn og Fjordane skal kåre årets idrettsnavn i Firda. Linda Grøning fant greit frem og greide å holde betryggende avstand til Elise Orten i kampen om andreplassen.

Alle de flotte tidene kan du studerer her: http://blaamanen.no/re...

Eli Anne er en løper som trives i Vareggland

Guttene var klar over at det kom til å bli kamp om andreplassen allerede før start

Storfin stemning da 2015 - sesongens finale var unnagjort med stil!

31.12.15