Mulismilen 2022 - vakkert vårløp

Solen varmet og stemningen var prima da 33 løpere fikk slippe løs på Mulismilen 2022. De fleste løperne valgte 5 kilometer, men alle løperne fikk smake på en litt våryr vind.

Stian Angermund var dagens raskeste. Selv om han hadde varmet opp med intervall og 1000 høydemeter var han i front fra start til mål. Fasiten viser 5 kilometer på 16:28. Magnus Kallager og Robert Nilsen løp inn som to og tre på samme distanse. Blide Torunn Jensen var raskeste jente i den korte løypen. Hun var sterkest i en fin gruppe som fulgte hverandre i store deler av løypen. Torunn ble klokket inn på 19:11. Siren Rosenlund og Anne-Mette Juuhl kom nærmest. Rekruttene Live og Ludvig Færø Linde gjorde også imponerende løp i kortløypen.

I den lange løypen som går tur retur steinbruddet i Isdalen, var det Trygve Andresen som viste vei. Bak Trygve greide unge Jørgen Rokne Dahle å ta luven av duellantene Aleksander og Paal. Aleksander avgjorde kampen om tredjeplassen i bakken opp forbi Bellevue. I kvinneklassen var det Mulismil-debutanten Anje M Gjesdal som trakk det lengste strået.

Resultater: Link

Stor takk til alle løperne for en flott runde med Mulismilen.

Takk og applaus for arrangørene Haakon, Rolf, Arvid, Pål, Ole Martin, Aleksander og Amalie.

 

12.03.22