NM terrengløp med trøkk

Lørdag var det norgesmesterskap i terrengløp i Larvik. Løypene var korte og innbød til fart. Varegg-gjengen bet godt fra seg i det fine selskapet.

Trygve Andresen melder fra hotellrommet i Stavern: "En sterk tropp Vareggere bet fra seg i Bøkeskogen i Larvik i årets NM terreng kort løype. Halfdan-Emil Færø fikk en fin 14. plass i sterk konkurranse det store feltet i menn senior. Bjørn Rusten Lunberg fikk det litt tungt på tredjerunden og ble nr 28. Erlend Sørheim kjørte en snodig mann-mann strategi. Han hadde plukket ut en Gneistløper som ikke hadde dagen og hadde derfor mye å kjøre med på andrerunden. Fasiten viser 14. plass iunior. Christina Ellefsen Hopland lot seg overrumple av ivrige fartssettere i kvinnenes seniorfelt. Løypen var ikke lang nok til å tette luker. Det endte opp med en 9. plass der avstanden frem til topp fem var knapp. Mesterskapsløperen Christine Revheim-Hansen løp offensivt bak Gunhild Halle Haugen og sikret en gullmedalje for Varegg. Anne Sofie Engan sikret en sølvmedalje, mens allrounder Trygve Andresen måtte se en løper fra Osterøy ta den siste pallplassen et par meter foran."

Resultatlister: https://live.eqtiming.com/48372

Søndag stiller Varegg to stafettlag i Bøkeskogen. Halfdan-Emil Færø løper sammen med Tomas Skjæråsen. Bjørn Rusten Lundberg og Erlend Sørheim danner den andre duoen.

06.04.19