OM SKI- OG FRIIDRETTSGRUPPEN

Varegg Friidrett skal først og fremst være et samlingspunkt for alle som liker å løpe. Fellestreninger skal inspirere til jevn treningsinnsats som over tid vil styrke kondisjon og kraft i hverdagen. Treningene har alltid en plan og en hensikt som sikrer at alle får et positivt påfyll av energi. Ta kontakt på infovaregg@gmail.com eller send melding på Varegg Friidrett på Facebook.

Det store treningsfellesskapet består av Rekrutter, Ungdomsløpere, Juniorer & Seniorer, Fjellgeiter, Melkesyre og Distanseløperne. Her er det rikelig med muligheter for å hente inspirasjon og innsikt i trening. Her gjør du avtaler som sikrer at du velger friluft i stedet for sofa på de litt tunge dagene. Her er det ikke enten eller, men fritt til å velge det som passer.

Rekruttene møtes fast til leken friidrett hver mandager og onsdag på Skansemyren.

Ungdomsløperne får kyndig oppfølging og trener med stor iver for å se hva som er mulig å få til i baneløp. Også deres aktivitet tar utgangspunkt på Skansemyren.

Juniorer og seniorer har en innholdsrik treningsplan, faste fellesøkter og kyndig veiledning.

Fjellgeitene er friskuser som trives i motbakker og fjellterreng. Stadig nye mål, sprudlende humør og artige treningsplaner.

Melkesyre har mottoet «aldri en torsdag uten Stoltzen», og byens mest inkluderende motbakkeintervaller hver lørdag formiddag. Her finner du treningsglødere av beste merke, flotte fremganger og motbakkeløpingens beste heiagjeng.

Distanseløperne står for det mer tradisjonelle. Fire ukentlige fellesøkter som samlet sett gir stayer til motbakker, terrengløp, mosjonsløp eller utfordringer på bane.

Fellesskapet rommer også reising til løp, både innenlands og utenlands. Spennende stafettdeltakelser som får frem skjulte krefter og kribling i hele kroppen. Vi ivrer også for å arrangere lokale løp med høy treningseffekt og lav terskel for deltakelse.

04.02.15