Stoltzekleiven Opp 2023

Stoltzekleiven Opp 2023 kom vel i havn både sportslig og arrangørteknisk. Stemningen både i start- og målområde var magisk som alltid. Været var til tider røft med regn og vind. En stor gjeng med egne løpere bet imponerende godt fra seg.

Thorbjørn Ludvigsen imponerte kanskje mest av alle med seier og råsterke 8:05. Nykommer i Varegg Callum Smith løp seg til ytterligere respekt med femteplass og 8:53. Charlotte Watson var raskeste av Vareggjentene med 12:21.

Resultater: Stoltzekleiven opp (eqtiming.com)

Stoltzekleiven Opp arrangementkomiteen hilser: 
«Det 44. Stoltzekleiven Opp 2023 er historie. 1000-takk for et fantastisk engasjement og herlig stemning! Takk til 4958 deltakere, heiagjenger og 150+ dugnadsarbeidere - og takk til alle våre samarbeidspartnere og sponsorer! 

Over 150 personer er involvert på dugnadsfronten: tilrigging av telt, utstyr, reklamebannere og sperrebånd. Utdeling av startnumre og premier i Badstuen. Funksjonærer i startområdet, mottak av bagasje, sjåfører, speakere, fotografer, tidtakere, utdeling av tidlappene og t-skjorter i mål, servering av vann og saft, nedrigging av utstyr og opprydding. Stor takk til speiderne som serverte varm drikke, boller og bananer.

Vi går plutselig i gang med å planlegge STOLTZEKLEIVEN OPP 2024.
Tusen takk for oss, og håper vi sees igjen neste år!

01.10.23