Thea imponerte i UM

Årets ungdomsmesterskap i friidrett ble i helgen arrangert på Øya stadion i Trondheim. Thea Charlotte Knutsen imponerte alle tre dagene med konkurranser.

Thea åpnet med en råsterk 3000 meter på 10:00:03. En personlig forbedring på nær 20 sekunder som sto seg til 4. plass. Hun fulgte opp med en helt vill prestasjon på 2000 meter hinder lørdagen. Marsfarten var nær den samme som på 3000 meter flatt. Passeringen av hinderne var mer effektive enn elegante. Thea demonstrerte sammenhengen mellom guts og glory. Fasiten viser 6:41:56 og gull i klasse jenter 17 år. De skarpskodde statistikerne var rask med å melde at det gjennom alle tider bare er velkjete Karoline B Grøvdal som har prestert bedre på distansen i denne aldersklassen. Søndag var det 800 meter. Her vartet Varegg-jenten opp med 2:15:75. Det nest beste på kvinnesiden i Varegg gjennom alle tider. Persen ble flyttet tett på 5 sekunder og tiden gav en bronse med i bagsjen hjem fra mesterskapet.

Strålende, applaus og gratulasjoner til Thea, trener Christer og resten av støtteapparatet.

Alexandra Irgens havnet dessverre på den uheldige siden av mesterskapsopplevelser. Sprinteren som skulle debutere i UM, måtte i Covid-karantene etter påvist Covid hos en klassekamerat.

Samleside med resultater fra mesterskapet: Link

06.09.21