Trivelig terrengstafett

Varegg rundet av helgen med terrengstafett på Skansemyren. En sterk gjeng med løpere, et begeistret publikum, greie løyper, blide arrangører og strålende sol gjorde det hele veldig trivelig.

Stafetten startet klokken 15:01 med et heat bestående av jenter. I dette heatet var det 800 meter x 4 som var oppgaven for lagene. Det var tre hjemmelag, pluss et sterkt utfordrerlag fra Mjøsdalen. De to offensive Hanstveit-tvillingene, Anna og Emma, tok kommandoen fra den andre etappen. Derfra og inn hadde de kontroll. Vareggjentene gledet mange av de fremmøtte med løping av godt merke.

Heat nummer to var en flott blanding. Kvinner og menn, seniorer og veteraner. Rene lag og lag med en kvinne og en mann. Det var til og med en som måtte gjøre unne alle de 6 etappene på 1000 meter for egen maskin. Lorentz Linde og Yngve Kiserud vartet opp med løping som gledet deres egne supportere og andre skuelystne. Tobias og Christer, to blide karer fra Arnadalen, viste seg også frem på fordelaktig vis. De kapret andreplassen totalt foran nesen på hjemmehåpene Angel Kalchev og Ørjan Nilsen. Listen under viser at det strømmet på med flotte stafettløpere bak disse.

Hanne Liland har dokumentert stafetten i bilder. Du finner to album hos Varegg Ski/Firidrett på Facebook.

Stor takk til alle, både løpere, publikum og arrangører for en flott stafett-dag på Skansemyren.

 

31.03.19