Varegghallen - oppstart byggearbeider

Tirsdag 28.juni 2022 ble oppstart av byggearbeidene med Varegghallen markert på Mulebanen og med samling i klubbhuset Badstuen.

Styreleder Stein Harald Arnesen ønsket velkommen og takket for generøs gave fra Trond Mohn og uttrykte tro på at det nye anlegget vil gi stor glede og nytte for bydelen, både idrettslag, skoler og andre organisasjoner.

Ordfører Rune Bakervik holder tale og gratulerer Varegg og bydelen med oppstart av lenge etterlengtet idrettsanlegg. Mer fra ordføreren sin tale og Varegghallen finner dere forhåpentligvis her: https://www.facebook.c...

Etter blomsteroverrekkelse, med takk til Bergen kommune for tomt og reguleringsplan, gjøres det klart for første spadetak med formell oppstart av byggearbeidene. Fra venstre Ola B. Siverts, Børge Alvheim, ordfører Rune Bakervik og Stein Harald Arnesen.

Vi er i gang! Ordfører Rune Bakervik tar første spadetak.

Jan Tore Smidt og Simen Løland Aarskog fra Sparebanken Vest flankerer ordføreren sammen med en glad Stein Harald Arnesen etter overrekkelse av gave til visningsenter i Varegghallen. Blomster og stor takk til Sparebanken Vest for generøs gave.
Totalentreprenør BackeBergen AS ved Helge Jostein Nakken og Sveinung Bjørsvik informerte om byggearbeidene. Totalentreprisen er planlagt ferdig sommeren 2024 med Mulebanen forhåpentligvis noe tidligere.


Banksjef Jan Tore Smidt informerte om Sparebanken Vest sin gave og bakgrunnen for at banken går inn og bidrar til at et idrettsanlegg også blir et visningsenter.
Idrettsrådet i Bergen ved Roar Andersen og Hordaland Fotballkrets ved Knut Berge gratulerte med oppstart byggearbeid og ønsket lykke til.

Med humør og humor presenterte Ola B Siverts planene for Varegghallen og visningsenter, samt den etter hvert lange historien bak Varegghallen.

Per Steinsvik, «Varegghallens far», ble takket og hedret med blomster.

04.07.22